MMC LAW ISI MARESTE ECHIPA !

1. AVOCAT DEFINITIV
Suntem in cautarea unui avocat definitiv pasionat de research juridic, pentru a deveni membru in departamentul nostru de consultanta. Atributiile includ monitorizarea şi analiza noutatilor legislative, doctrinare si jurisprudentiale, redactare de opinii şi informări juridice, asigurarea legaturilor cu diverse autoritati publice si reprezentare in fata acestora, ocazional si în faţa instanţelor de judecată. Domeniile vizate sunt in principal drept administativ, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul civil al profesionistilor.
2. AVOCAT STAGIAR
Suntem de asemenea in căutarea unui avocat stagiar dinamic, riguros si sociabil, pasionat de research juridic care va activa in principal in departamentul nostru de consultanta. Domeniile vizate sunt in principal drept administrativ, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul civil al profesionistilor.
Pentru ambele pozitii, candidatii ar trebui sa aiba minim un an de experienta pe linia atributiilor mentionate, sa stapaneasca bine operarea PC si limba engleza. Cunoasterea si a limbii franceze si / sau germane constituie un avantaj.
Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV la adresa de e-mail: office@mmc-law.ro până în data de 28.02.2022 #hiring #legalresearch #legalwriting.